Feesten

Een feest laten organiseren door Magna Events

Er is altijd een reden om een mooi feest te organiseren! Wat is uw reden? Misschien een personeelsfeest, bedrijfsuitje, productpresentatie of een familieaangelegenheid? Wat de gelegenheid ook zijn mag, wij denken graag met u mee om een perfect, uniek en onvergetelijk moment te organiseren.

Wat zijn de kosten van een feest of evenement?

Het inhuren van een evenementenbureau hoeft voor u niet duur te zijn. Wij krijgen namelijk vaak korting bij leveranciers vanwege regelmatige afname en u heeft minder personeelskosten omdat de organisatie voornamelijk bij ons ligt. De kosten verschillen uiteraard per evenement en zijn afhankelijk van uw eisen en wensen. Uiteraard overleggen wij met u, zodat de kosten altijd binnen uw budget vallen.

Wij bespreken (bij voorkeur telefonisch) met u wat uw wensen zijn, wat de bedoeling van uw feest is en wat voor soort entertainment aan zou slaan bij uw publiek. Als we al deze eisen en wensen op een rijtje hebben, stellen we voor u een offerte op met een uniek event-concept. In deze offerte kunnen we natuurlijk alles aanpassen naar uw wensen, eisen en uw budget. Samen komen we altijd tot een oplossing!

Waarom zou u een evenementenbureau inhuren voor het organiseren van een feest?

U zult ons waarschijnlijk inhuren voor onze ervaring en kennis die wij hebben als evenementenbureau. We kennen de valkuilen die er kunnen zijn bij het organiseren van een feest of evenement. Daarnaast kennen we de trends rondom het organiseren van evenementen en weten we de mogelijkheden. Deze kennis gebruiken we graag om voor u een uniek feest of evenement te organiseren!

Op de dag zelf, zal het ook UW feest zijn, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over de op- en afbouw en alles wat daar tussenin zit. U gaat dus tijdens het evenement zelf ook genieten i.p.v. eventuele problemen oplossen!

Organiseren wij alleen bedrijfsfeesten of ook privé feesten?

Magna Events organiseert beide soorten feesten. Een zakelijk feest is goed voor uw zakelijke connecties of als bedankje voor alle medewerkers. Een privé feest is qua organisatie net even anders dan een zakelijk evenement. In alle gevallen vinden we het leuk en een uitdaging om met u mee te denken over de mogelijkheden. Dit kan bij u thuis, op uw bedrijf of op een andere geschikte locatie. Waar u het feest ook organiseren wilt, wij zullen er zeker een persoonlijk tintje aan geven!

Wij werken o.a. voor