Evenement Organiseren

Eigen evenementen

Magna Events organiseert zowel eigen evenementen als evenementen in opdracht van klanten. Heeft u een concept of idee in gedachten dat u wilt gaan uitvoeren en zoekt u een evenementenorganisator die u kan adviseren of de organisatie op zich wil nemen? Dan zit u op het juiste adres. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Zoekt u een evenementenbureau om uw (bedrijfs)evenementen uit te besteden?

Een open dag, kennismakingsdag of iets te vieren? Alles is mogelijk bij Magna Events. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en zullen met onze toeleveranciers en locaties overleggen over de mogelijkheden. Met uw wensen en onze creatieve ideeën, kennis en ervaring maken we van ieder evenement weer een succes. We denken altijd vanuit de klant. Want een evenement moet passen bij u, uw bedrijf en uw gasten. Uw wens, is onze uitdaging!

Soorten evenementen

Magna Events organiseert bedrijfsuitjes, themafeesten, muziekfeesten, personeelsfeesten, congressen, productpresentaties, teambuildingsactiviteiten, trainingsdagen, relatie-evenementen en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos. Niets is onmogelijk.

Als u zelf een concept heeft; ook dat is geen probleem

Wij, van Magna Events, denken constant na over nieuwe ideeën en concepten voor evenementen. Heeft u een concept voor uw bedrijf, of een concept waar u al wat langer mee bezig bent en loopt u hierop vast? Wij bieden graag advies en hulp aan waar dit nodig is. Aarzelt u vooral niet om ons ook hiervoor in te schakelen.

Actief door heel Nederland!

Magna Events is niet regio gebonden. We organiseren feesten en evenementen door heel het land en zelfs in het buitenland!

Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Wij werken o.a. voor