Themafeest

Waarom een themafeest organiseren?

Een standaard feest is leuk, maar als er een thema aan wordt gehangen dan wordt het wellicht nog leuker. Decor, aankleding, muziek en zelfs de uitnodigingen kunnen aan uw thema worden aangepast. Wij organiseren met veel plezier uw themafeest op de mooiste locaties van Nederland.

Een passend thema voor uw feest

Wij begrijpen uiteraard dat het themafeest aan moet sluiten bij u, uw gasten en/of uw bedrijf. Maar een thema is nog niet alles. Wat doet u met de aankleding van uw evenement, artiest, verlichting, etc.? Wij hebben al meerdere themafeesten mogen organiseren en weten precies wat u nodig zult hebben op uw themafeest.  U heeft uiteraard wensen of verwachtingen. Vaak is er ook nog een doel van het feest en/of een bepaalde doelgroep waar u rekening moet houden als u het themafeest gaat organiseren. Wij kunnen in overleg brainstormen over leuke thema’s en de unieke invulling van uw feest. Van back to the 80’s & 90’s tot  een oud-Hollandse avond. U noemt het en wij regelen het graag voor u.

Waarom een evenementenbureau voor uw themafeest?

Magna Events neemt voor u alle zorgen weg door het evenement wat u in gedachten heeft van A tot Z te regelen. Naast het uit handen nemen van de organisatie, werkt Magna Events met diverse leveranciers en artiesten om uw themafeest tot een groot succes te maken.

Kosten voor een themafeest?

De kosten hangen uiteraard samen met uw wensen voor het evenement of feest dat u wilt laten organiseren. Een themafeest is over het algemeen iets duurder. Dit is echter ook afhankelijk van hoe ver u het thema wilt doorvoeren tijdens uw feest. U kunt via de telefoon of mail altijd vragen naar de kosten aan de hand van uw wensen of budget. Wij zullen dan met alle plezier een offerte voor u maken.

Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Wij werken o.a. voor