Personeelsfeest

Waarom Magna Events inhuren voor uw personeelsfeest?

Een personeelsfeest kan een uitdaging zijn en misschien weet u zelf nog niet wat u wilt doen voor uw personeel. Het is tenslotte lastig om steeds weer iets origineels te bedenken! Wij van Magna Events nemen u graag al het werk uit handen en zetten voor u een onvergetelijk personeelsfeest neer. Wij hebben contacten met veel locaties en freelancers, zodat alles zal kloppen. Een gezellig feest, komt uw bedrijf vermoedelijk alleen maar ten goede!

Bijzondere wensen en eisen zijn altijd een leuke uitdaging!

Magna Events heeft door de jaren heen al veel personeelsfeesten mogen organiseren. Wij bedenken altijd graag met u mee om uw gasten een geweldige avond te bezorgen. Of een evenement groot of klein is maakt voor ons niet uit, voor iedere groep kunnen we een uniek concept bedenken en er een succes van maken. Dus heeft u bijzondere eisen of wensen: gaat niet bestaat niet! Bel of mail ons gerust en we werken voor u een geheel vrijblijvende offerte uit.

Wat zijn de kosten voor een personeelsfeest?

De kosten van uw personeelsfeest hangen uiteraard van uw wensen en hoe groot of klein u het feest wilt hebben. Door een regelmatige afname bij artiesten en toeleveranciers kunnen de kosten vaak lager zijn dan wanneer u zelf een evenement organiseert. Wij werken altijd met overzichtelijke en transparante offertes. Eerst werken we verschillende concepten uit. Wanneer een duidelijk idee is gekozen, zoeken we de juiste leveranciers en maken we een uitgebreide offerte waarin u zelf kunt strepen of extra wensen kunt toevoegen. Zo weet u meteen waarvoor u betaald en wat het totale kostenplaatje gaat zijn!

Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Wij werken o.a. voor