Over Ons

team_magna_3

Wij zijn Magna Events

Al meer dan 10 jaar verzorgt Magna Events verschillende soorten evenementen op maat. Het doel van Magna Events is om unieke concepten te ontwikkelen en zo het ideale evenement, personeelsfeest of bedrijfsuitje neer te zetten. Door de jaren heen hebben we allerlei succesvolle concepten gerealiseerd door samen te werken met allerlei prachtige locaties en diverse leveranciers. Met deze samenwerkingen en onze transparante werkwijze zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart uw evenement aan ons kunt uitbesteden. Daarnaast bestaat ons bedrijf uit twee afdelingen, namelijk : Magna Entertainment en Magna Events. Magna Entertainment organiseert voornamelijk bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten voor groepen tot 80 personen.

Onze evenementen

Inmiddels hebben wij als Magna Events al vele evenementen mogen realiseren voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Onderaan alle pagina´s staan enkele logo´s van opdrachtgevers:

Marketing, entertainen is ondernemen

Naast een professionele organisatie van uw evenement is de grote toegevoegde waarde van Magna events dat wij luisteren naar de wensen en behoeften van de klant om zo meer uit een evenement te halen. Daarnaast denken wij ook mee met uw marketingdoelstellingen bij het organiseren van uw evenement. Een zakelijk evenement is zelden alleen maar leuk, de meeste events hebben een doel, zoals het bedanken van het personeel, teambuilding, uw bedrijf aan relaties tonen en op deze manier personeel motiveren, aan het bedrijf binden, het teamgevoel creëren / verbeteren en natuurlijk een goede band opbouwen met (potentiele) klanten en leveranciers. Wij denken met u mee over hoe we met het event uw doelen kunnen bereiken en zo het beste evenement, tot in de puntjes verzorgd neer kunnen zetten.

Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Wij werken o.a. voor