Evenementenbureau

Wat doet een evenementenbureau?

Een evenementenbureau kan alle zorgen rondom de organisatie van uw feest of evenement uit handen nemen. Dit kan een deel zijn, zoals de aankleding en boeking van de artiesten of de gehele organisatie. Als u de gehele organisatie uitbesteed, maken wij binnen uw wensen en budget voor u een offerte met goede sfeeromschrijving en hoeft u alleen maar akkoord te geven. Verder heeft u helemaal geen zorgen en kunt u zelf ook genieten van het feest.

Waarom een evenementenbureau inhuren?

Met al heel wat jaren ervaring kennen we inmiddels een hoop locaties, leveranciers en artiesten. We weten inmiddels ook wat eventuele valkuilen zijn en welke details uw evenement tot een succes kunnen maken. Door deze kennis kunnen wij van iedere wens en voor ieder doel een fantastisch evenement neerzetten, waarbij u zelf zonder stress voorafgaand of tijdens het evenement kunt gaan genieten!

Is het duur om een evenementenbureau in te huren?

Het hoeft helemaal niet duur te zijn om een evenementenbureau in te huren. Door onze ervaring werken we vrij snel, waar u zelf wellicht vele uren op zit te zweten. U hoeft zelf geen uren te besteden aan de organisatie, zodat u gewoon kunt blijven doen waar u en uw bedrijf goed in zijn! Daarnaast hebben we een regelmatige afname bij vele leveranciers, artiesten en locaties, waardoor we ook goede prijsafspraken hebben en dat ziet u ook terug in uw offerte!

Hoe gaan wij te werk?

Wij inventariseren altijd eerst uw wensen en eisen, willen graag weten wat het doel is van het evenement en welke doelgroep het moet bedienen. Met deze informatie gaan we meerdere concepten uitwerken waarvan wij denken dat deze bij u passen. Als u een keuze heeft gemaakt (of juist een hele andere richting in wilt), gaan wij dit concept uitwerken in een offerte en kunnen we gaan passen en meten om het maximale uit uw budget te halen om er een onvergetelijk evenement van te maken!

Wij werken o.a. voor